Stephanies Paardenconcours (41367)
Lego Friends

Stephanie's Paardenconcours van Lego Friends. Zet je cap op want het is tijd voor een springspektakel!!

  • Paardenconcours
  • 2 minipoppetjes en 2 paardenfiguren
  • Leeftijd 6+ 
  • Lego Friends
  • Lego Levering < 2 dagen

Lego Friends Paardenconcours

Lego Friends 41367 - Stephanie's Paardenconcours

Neem de hindernissen en ga voor de winst met Lego Friends Stephanie’s paardenconcours. Poets de zadels en zet je cap op, want het is tijd voor een heus springspektakel met Stephanie en Zack! Maak samen met hen de paarden Paddy en Lucy klaar in de zadelkamer voor de grote wedstrijddag tijdens de paardenshow. Zet de paarden in de speciale wasruimte om ze te wassen en borstel ze daarna zodat ze er op hun best uitzien. Breng ze terug naar hun stal en doe daar hun zadel op en hun hoofdstel om: nu zijn ze helemaal klaar voor de show! Geniet van de show en kijk toe hoe Stephanie en Zack de hindernissen nemen. Zullen ze een plek kunnen bemachtigen op het podium met het sterrenhoefijzer?

Speelset van Lego Friends

Met twee minipoppetjes van Stephanie en Zack, plus twee paardenfiguren De set bevat twee stallen, een verzorg- en wasruimte, een toeschouwersbalkon, een hoefijzerpodium en hindernissen. Accessoires: een tv-camera, een verrekijker, een hooivork, wortels, hooi, twee cocktailglazen met kersen, twee zadels en twee hoofdstellen. Was en borstel de paarden in de verzorgingsruimte. Laat Lego Friends Stephanie en Zack over het parcours galopperen op de paardfiguren en help ze de hindernissen te nemen. Geniet op het balkon van het paardenconcours dat beneden plaatsvindt. De sets van LEGO® Friends stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk.

De paardenstal is ca. 17 cm hoog, 24 cm breed en 10 cm diep. Inhoud: Twee stallen Verzorgruimte Toeschouwersbalkon Hoefijzerpodium Hindernissen Stephanie Zack Twee paardenfiguren Accessoires Lego Friends Stephanie’s paardenconcours is geschikt voor ruiters vanaf zes jaar.

Bestel Lego Friends makkelijk en snel

De Stephanie's Paardenconcours van Lego Friends (41367) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Geschikt voor
Meisjes
Lego serie
Lego Friends
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 7 tot 12 jaar
Kleur
Groen, Roze, Paars, Wit
Merk
Lego
Vanaf leeftijd
6 jaar
Speelthema
Paardensport
Lego

Stephanies Paardenconcours (41367)

Lego Friends

€ 44,99
QIn winkelwagen

Heb je vragen over ons speelgoed? Neem gerust contact met ons op!

Ben Toys - De Paard