Emma en haar mobiele dierenkliniek (41360)
Lego Friends

Emma's mobiele dierenkliniek van Lego Friends

  • Dierenkliniek
  • Emma en een mopshond
  • Incl. accessoires
  • Leeftijd 4+
  • Lego levering > 2 dagen

Lego Friends Paardenconcours

Lego Friends 41360 - Stephanie's Paardenconcours

Zorg voor zieke huisdieren met Emma in Lego Friends 41360 Emma’s mobiele dierenkliniek Red samen met Lego Friends Emma zieke dieren in Heartlake City. Spring in je coole dierenartsenauto en haal de zieke mopshond Toffee op. Zet hem daarna op de onderzoekstafel zodat Emma hem kan onderzoeken en geef hem medicijnen met de injectiespuit. Daarna kan je hem een lekker bot en een babyfles geven, zodat hij bij kan komen. Om het af te maken kan je zijn vacht borstelen, zodat hij zich snel weer beter voelt!

Complete meiden speelset Lego

Lego 4+ sets zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en eenvoudig bouwplezier voor jonge kinderen en het stimuleert hun vertrouwen dankzij de eenvoudige bouwstappen, voor de perfecte start van bouwen met Lego stenen! Bevat een Emma minifiguurtje en figuurtje van Toffee de mopshond. Inclusief een dierenartsenauto en een aparte onderzoekstafel. Accessoires: een lamp, een borstel, een injectiespuit, een hondenbot, een bord en een zuigfles. De Lego 4+ sets laten je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. Eerder heetten de Lego 4+ speelsets Lego Juniors, en ze zijn compatibel met alle Lego bouwsets voor creatief bouwen. Deze mooie set is een geweldig cadeautje voor peuters en jonge kinderen.

Afmetingen: ca. 4 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed. Inhoud: Emma Toffee de mopshond Bouwbare, mobiele dierenkliniek Onderzoekstafel Accessoires Lego® Friends 41360 Emma’s mobiele dierenkliniek is geschikt voor dierenartsen vanaf vier jaar.

Bestel Lego Friends makkelijk en snel

De Mobiele dierenkliniek van Emma van Lego Friends (41360) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Geschikt voor
Meisjes
Kleur
Blauw, Roze, Paars
Leeftijdsdoelgroep
Kleuters, 5 tot 9 jaar
Lego serie
Lego Friends
Speelthema
Dieren, Sport en vrije tijd
Vanaf leeftijd
4 jaar
Merk
Lego
Lego

Emma en haar mobiele dierenkliniek (41360)

Lego Friends

€ 9,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard