Olivia en haar cupcake cafe (41366)
Lego Friends

Maak en verkoop de lekkerste cupcakes met Olivia's Cupcake Café van Lego Friends.

  • Cupcake Café
  • 2 minifiguren en accessoires
  • Leeftijd 6+
  • Lego Friends
  • Lego levering > 2 dagen

Lego Friends Olivia's Cupcake Café.

Lego Friends 41366 - Olivia's cupcake café

Maak en verkoop de lekkerste cupcakes in Lego Friends 41366 Olivia’s Cupcake Café. Mmmm, het ruikt echt heerlijk hier… naar versgebakken cupcakes! Lego Friends Olivia heeft pas een Cupcake Café geopend. Help haar en ontdek alle coole hightech snufjes die ze heeft uitgevonden om haar te helpen tijdens het bakken. Kies uit de ronddraaiende tray de meest verleidelijke creatie of maak je eigen lekkers in de gekke cupcakemachine! Zobo de robot helpt door spulletjes naar Emma te brengen bij het melkapparaat en de kassa. Stroop je mouwen maar vast op, want zo te zien kan Olivia wel wat hulp gebruiken… Hé, wat ruik ik nou? O, nee! Verbande cupcakes! Kijk welke cakejes nog te redden zijn en laad die op de scooter om ze te verkopen in Heartlake City.

Complete Lego Friends cupcake bakset

Met twee minipoppetjes van Lego Friends Olivia en Emma, plus een figuur van Zobo de robot. Inclusief een serveergedeelte met draaifunctie, een cupcakemachine met uitgiftefunctie, een keuken met een gootsteen en een oven die open kan, een buitentafel en een scooter voor het bezorgen van de bestellingen. Accessoires: cupcakes, een garde, ingrediënten, keukengerei voor het versieren van de cakejes, een pan, een moersleutel, een blender, een koffiezetapparaat, een kassa, een rekening, een parasol, een melkmachine en een kop. Speel met deze leuke bakset en maak en versier overheerlijke cupcakes in de keuken, Koop een cupcake uit de coole automaat of kies er een van de draaiende tray in sushistijl, die je kan versieren met de inbegrepen holografische stickers om hem te laten schitteren terwijl hij draait. De Lego Friends sets stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk.

Het café is ca. 13 cm hoog, 19 cm breed en 11 cm diep. De speelgoedscooter is ca. 5 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed. Inhoud: Serveergedeelte Cupcakemachine Keuken Buitentafel Scooter Olivia Emma Zobo de robot Accessoires Lego Friends 41366 Olivia’s Cupcake Café is geschikt voor bakkers vanaf zes jaar.

Bestel Lego Friends makkelijk en snel

Olivia's Cupcake Café van Lego Friends (41366) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Geschikt voor
Meisjes
Kleur
Blauw, Geel, Roze
Lego serie
Lego Friends
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar
Merk
Lego
Vanaf leeftijd
6 jaar
Speelthema
Sport en vrije tijd
Lego

Olivia en haar cupcake cafe (41366)

Lego Friends

€ 29,99
QIn winkelwagen

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard