Mia en haar veulenstal (41361)
Lego Friends

Mia's veulenstal van Lego Friends. 

  • Veulenstal
  • LegoFriends
  • 1 minifiguur, 2 veulens en een konijn
  • Leeftijd 4+
  • Lego levering > 2 dagen

 

 

Lego Friends Mia's veulenstal.

Lego Friends 41361 - Mia's veulenstal

Help Mia de dieren te verzorgen in Lego Friends 41361 Mia’s veulenstal Verzorg de veulens en het konijn in de stal met Lego Friends Mia! Breng Dolly en Fame naar de paddock zodat ze lekker hun benen kunnen strekken. Geef ze een heerlijke appel of wortel terwijl je ze borstelt en verzorgt zodat ze er op hun best uitzien. Wanneer je klaar bent, spring je op de tractor en haal je nog wat hooi voor ze op.

Realistsch speelgoed

Lego 4+ sets zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en eenvoudig bouwplezier voor jonge kinderen en om hun vertrouwen te stimuleren dankzij de eenvoudige bouwstappen, voor de perfecte start van bouwen met Lego stenen.

Lego Friends Veulenstal

Deze Lego Friends bevat een Mia minipoppetje, plus twee veulenfiguren en een figuur van een konijn. Inclusief een eenvoudig te bouwen paardenstal, een tractor, een konijnenhok en een paddock. Accessoires: een borstel, een schop, een opbergkist, een wortel, een appel en hooi. Je kind maakt kennis met zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden met Lego 4+ speelsets. Deze leuke paardenstal is een geweldig leuk cadeau voor kleuters en kleine kinderen.

De Lego Friends paardenstal is ca. 6 cm hoog, 14 cm breed en 8 cm diep. De tractor is ca. 4 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed. Inhoud: Zelf te bouwen paardenstal Zelf te bouwen tractor Zelf te bouwen paddock Zelf te bouwen konijnenhok Mia Twee figuurtjes van veulens Een konijnenfiguurtje Accessoires Lego Friends 41361 Mia’s veulenstal is geschikt voor paardenfans vanaf vier jaar.

Bestel makkelijk en snel

De Lego Friends "Mia's Veulenstal 41361" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Kleur
Beige, Blauw, Groen, Paars
Geschikt voor
Meisjes
Leeftijdsdoelgroep
Kleuters, 5 tot 9 jaar
Lego serie
Lego Friends
Speelthema
Dieren
Vanaf leeftijd
4 jaar
Merk
Lego
Lego

Mia en haar veulenstal (41361)

Lego Friends

€ 19,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard