Emma en haar kunstatelier (41361)
Lego Friends

Emma's kunstatelier van Lego Friends

  • Kunstatelier
  • Lego Friends
  • Twee minifiguren en een kat
  • Leeftijd vanaf 6 jaar
  • Lego levering > 2 dagen

 

Lego Friends Emma's kunstatelier

Lego Friends 41365 - Emma's kunstatelier

Maak de mooiste kunstwerken met Emma en Andrea in Lego Friends 41365 Emma’s kunstatelier. Neem een kijkje in het kunstatelier van Emma en beleef een creatieve dag maar Lego Friends Emma en Andrea. Help Emma om de mooiste schilderijen en bouwwerken te maken en verken de winkel van de kunstgalerie. Hangen er schilderijen bij die je zou willen kopen? Ga naar het atelier, borstel met water over de ezel en wacht tot er een afbeelding tevoorschijn komt. Wat staat er op het doek? Pootafdrukken! Zo te zien heeft Chico de kat zijn creativiteit geuit! Na een drukke, kunstzinnige dag kan je tenslotte naar het café op het dakterras gaan om lekker wat te drinken en te genieten van de namiddagzon.

Realistsch speelgoed

Lego vanaf 6 jaar is speciaal ontwikkeld voor leuk en eenvoudig bouwplezier voor jonge kinderen en om hun vertrouwen te stimuleren dankzij de eenvoudige bouwstappen, voor de perfecte start van bouwen met Lego stenen.

Lego Friends kunstatelier

De set bevat twee minipoppetjes: Emma en Andrea, plus een figuur van Chico de kat. De set bestaat uit een kunstatelier beneden met kunstwerken en creatieve benodigdheden om te verkopen, een studio op de bovenverdieping met een minischildersezel, verfpotten en een draaiende pottenbakkersschijf en een dakterrascafé met een tafel en een parasol. Accessoires: een schildersdoek dat op water reageert, een palet, een penseel, een schaar, een verffles, tegels met kunstwerken, een kassa, een rekening, een reclamebord voor buiten de winkel, een koekje en een kop. Boetseer de mooiste beelden met de draaiende pottenbakkersschijf. ‘Schilder’ met water op het slimme doek om een leuke afbeelding te laten verschijnen! Verken de galerie en zoek bijzondere kunstwerken, of ga naar boven en maak er zelf één! De speelsets van Lego Friends stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk.

De Lego Friends kunstatelier is ca. 16 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep. Inhoud: Kunstatelier met drie verdiepingen Schildersezel met slim doek Emma Andrea Chico de kat Accessoires Lego Friends 41365 Emma’s kunstatelier is geschikt voor kunstenaars vanaf zes jaar.

Bestel makkelijk en snel

De Lego Friends "Emma's kunstatelier 41365" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Geschikt voor
Meisjes
Lego serie
Lego Friends
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 7 tot 12 jaar
Kleur
Roze, Paars
Merk
Lego
Vanaf leeftijd
6 jaar
Speelthema
Sport en vrije tijd
Lego

Emma en haar kunstatelier (41361)

Lego Friends

€ 24,99
QIn winkelwagen

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard