Mia en haar avontuur in het bos (41363)
Lego Friends

Mia's avontuur in het bos van Lego Friends.

  • Avontuur
  • Lego Friends
  • Éen minifiguur, een kikker en een beer
  • Leeftijd vanaf 6 jaar
  • Lego levering > 2 dagen

Lego Friends Mia's avontuur in het bos

Lego Friends 41363 - Mia's avontuur in het bos

Ontdek het bos met Lego Friends 41363 Mia’s avontuur in het bos. Beleef een echt buitenavontuur in het bos met Lego Friends Mia! Zet Mia in de houten uitkijktoren en kijk samen met haar door de verrekijker op zoek naar dieren. O, kijk! Daar zit een kikker! Wat kan je nog meer zien? Verderop is een jong beertje. Hij probeert bij de bijenkorft te komen die hoog in de boom hangt! Haal samen met Mia de bijenkorf naar beneden zodat het beertje honing kan eten. Steek daarna de brug over op het coole, elektrische skateboard met behulp van de afstandsbediening om nog meer van de natuur te genieten! 

Realistsch speelgoed

Lego Friends vanaf 6 jaar is speciaal ontwikkeld voor leuk en eenvoudig bouwplezier voor jonge kinderen en om hun vertrouwen te stimuleren dankzij de eenvoudige bouwstappen, voor de perfecte start van bouwen met Lego stenen.

Lego Friends in het bos 

Deze set bevat een Lego Friends Mia minipoppetje, plus een figuurtje van een kikker en een figuurtje van een beer. Deze leuke Lego set bevat een elektrisch skateboard met afstandsbediening, een bouwbare uitkijktoren, een bouwbare brug en een boom met neerklapbare bijenkorf. Accessoires: een verrekijker en een waterfles. Zoek naar wilde dieren in het bos en help de speelgoedbabybeer de honing uit de boom te halen. Zet Mia op haar skateboard en rijd samen de bossen in om van de natuur te genieten.De sets van Lego Friends stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk.

Het skateboard is ca. 5 cm lang, 3 cm breed en 3 cm hoog. De uitkijktoren is ca. 5 cm hoog, 13 cm breed en 11 cm diep. De boom is ca. 7 cm hoog, 8 cm breed en 6 cm diep. Inhoud: Bouwbare uitkijktoren Bouwbare brug Boom met neerklapbare bijenkorf Elektrisch skateboard met afstandsbediening Mia Figuurtje van een kikker Figuurtje van een babybeer Accessoires Lego Friends 41363 Mia’s avontuur in het bos is geschikt voor avonturiers vanaf zes jaar.

Bestel makkelijk en snel

De Lego Friends "Mia's avontuur in het bos 41363" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Geschikt voor
Meisjes
Speelthema
Bosbouw, Sport en vrije tijd
Kleur
Blauw, Grijs, Groen, Roze
Lego serie
Lego Friends
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 7 tot 12 jaar
Vanaf leeftijd
6 jaar
Merk
Lego
Lego

Mia en haar avontuur in het bos (41363)

Lego Friends

€ 14,99
QIn winkelwagen

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard