Mia en haar huis (41369)
Lego Friends

Mia's huis van Lego Friends

  • Huis van Mia
  • 3 minifiguren en 2 dieren
  • Lego Friends
  • Leeftijd vanaf 6 jaar
  • Lego levering > 2 dagen

Lego Friends Mia's huis

Lego Friends 41369 - Mia's Huis

Geniet van de natuur in Lego Friends 41369 Mia’s huis. Ga bij Mia en haar familie op bezoek in hun mooie Lego Friends huis, dat in het bos staat. Zorg voor paard Merzie met Lego Friends Mia en zadel haar op om een ritje te maken. Vergeet niet meteen wat wortels voor de konijnen mee te nemen! Binnen staat vader Angus in de keuken een paar smoothies klaar te maken en moeder Ann dekt de tafel voor een lunch met het hele gezin. Na het eten help je Mia haar rolschaatsen aan te trekken en trucs te oefenen, terwijl haar moeder foto’s maakt met de camera. ’s Avonds is Mia moe en wil ze lekker gaan slapen. Laat haar de coole klimmuur op klauteren naar haar kamer, waar ze lekker in haar stapelbed kan gaan liggen.

Complete speelset van Lego Friends

Met drie minipoppetjes: Lego Friends Mia, haar moeder Ann en haar vader Angus, plus twee dierenfiguren: een konijn en een paard. De set bevat een huis van twee verdiepingen in boshut-stijl met Mia’s slaapkamer, een woonkamer, een badkamer met wastafel en toilet en een keuken. Ook is er een klimmuur met een verborgen ingang naar Mia’s slaapkamer en aan de buitenkant is er een put met een emmer. In Mia’s slaapkamer staan een stapelbed, een lamp, een bureau en een stoel. In de keuken vind je een oven, een fornuis en een eethoek.

Accessoires: een mixer, een spatel, een kom, een stokbrood, een koekenpan, een spiegelei, een bord, bestek, drie kopjes, drie cupcakevormpjes en een bakplaat, een zadel, een hoofdstel, een helm, rolschaatsen, een bijenkorf, een mobiele telefoon en een camera. In dit mooie speelgoedhuis kan je Mia’s gezinsleven naspelen. Ga uit rijden op Metzie het paard en geef het konijn in de verzorgingsruimte buiten iets lekkers. Als je Mia’s slaapkamervloer verwijdert heb je volledige toegang tot de keuken en dan kan je vader en moeder helpen de lunch voor te berijden. Fotografeer wilde dieren met de camera. Laat Mia naar haar kamer klauteren via de klimmuur zodra het bedtijd is.De Lego Friends sets stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk.

Afmetingen: ca. 22 cm hoog, 31 cm breed en 9 cm diep. Inhoud: Huis Put Eettafel Drie minipoppetjes Twee dierenfiguurtjes Accessoires LEGO® Friends 41369 Mia’s huis is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.

 

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Geschikt voor
Meisjes
Kleur
Bruin, Geel, Roze
Lego serie
Lego Friends
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 7 tot 12 jaar
Merk
Lego
Vanaf leeftijd
6 jaar
Speelthema
Sport en vrije tijd
Lego

Mia en haar huis (41369)

Lego Friends

€ 69,99
QIn winkelwagen

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard