De Grote Racedag (41352)
Lego Friends

Lego Friends speelset: "De Grote Racedag". Vandaag is de grote racedag en de meiden zijn allemaal vastbesloten om de geweldige kartrace in Heartlake City te winnen. De set bestaat uit een racegebouw, startlijn, finishlijn, 3 karts met lanceerder en verschillende speelfiguren en accessoires.

  • De Grote Racedag
  • Lego Friends
  • Leeftijd vanaf 7 jaar
  • Lego levering < 2 dagen

LEGO Friends 41352 - De Grote Racedag

Vind uit wie het snelst is met deze gave kartrace speelset van Lego Friends! Vandaag is de grote racedag en Stephanie, Mia en Vicky zijn alledrie vastbesloten om de geweldige kartrace in Heartlake City te winnen. De meiden bereiden zich in de kleedkamer voor op de grote kartrace en ze kunnen hun eigendommen opbergen in de handige kluisjes. Zet de dieren in de viplounge zodat ze de race goed kunnen bekijken. Gebruik de kartlanceerders bij de startlijn en laat de meiden ervandoor schieten op hun eigen karts! Toon prachtige beelden op het grote scherm door met de drone over de kartrace te vliegen opnames te maken, zo kan iedereen ontdekken wie als eerste finisht! Maak een feest van de prijsuitreiking en schiet vuurwerk af vanaf het dak van het racegebouw.

Inhoud en specs - Kartrace speelset

Deze Lego Friends kartbaan speelgoed set bevat drie minipoppetjes van Stephanie, Mia en Vicky in race-outfits en speelfiguren van Vega de kat, Dash de hond en Twister het konijn. Het racegebouw bestaat uit twee verdiepingen met een kleedkamer, viplounge voor huisdieren en een vuurwerkfunctie op het dak. Tevens bevat de set een startlijn, finishlijn met licht- en luidsprekerelementen, een drone en 3 karts met lanceerders. Accessoires: erepodium met drie trofeeën en een winnaarscheque. Het racegebouw is ca. 25 cm hoog, 12 cm breed en 9 cm diep. De karts zijn elk ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed. De Grote Racedag is geschikt voor Lego friends vrienden en vriendinnen vanaf 7 jaar.

Lego Friends speelgoed combineren

Combineer met deze speelset met andere sets van Lego Friends voor eindeloos speelplezier!

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Geschikt voor
Meisjes, Universeel
Maatvoering
12 cm (breedte) x 25 cm (hoogte) x 9 cm (diepte)
Lego serie
Lego Friends
Leeftijdsdoelgroep
7 tot 12 jaar
Merk
Lego
Vanaf leeftijd
7 jaar
Combineer met
Lego Friends
Lego

De Grote Racedag (41352)

Lego Friends

€ 64,99
QIn winkelwagen

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard