Lundby

Lundby is één van de oudste en meest succesvolle poppenhuisfabrikanten ter wereld. Het assortiment bestaat uit mooie poppenhuizen met leuke, eigentijdse en gedetailleerde meubeltjes en accessoires.

R

Lundby

Lundby is een producent van poppenhuizen en bijbehorend meubilair. Het bedrijf is opgericht in de Zweedse stad Lundby en al in de jaren '40 gestart met de productie en verkoop van kwalitatieve poppenhuizen en accessoires. Inmiddels is Lundby uitgegroeid tot één van de oudste en meest succesvolle poppenhuismerken ter wereld! 

Moderne poppenhuizen en meubeltjes van Lundby

Lundby gaat met haar tijd mee en zorgt dan ook altijd voor een frisse collectie met eigentijdse poppenhuizen, poppen, meubeltjes en accessoires. Zo is een Lundby poppenhuis bijvoorbeeld in te richten met mooie lampen, een diningset, bank of luxe bedden, maar ook met een plasma tv-scherm, combi-oven en diverse andere moderne en stijlvolle items. 

Lundby Woonmagazine

Elk jaar brengt Lundby een eigen woonmagazine uit. Een leuke glossy waarin de nieuwste accessoires en huisuitbreidingen in de schijnwerpers staan. Tegelijk worden kinderen met tips en ideeën gestimuleerd om hun poppenhuis bijvoorbeeld zelf te decoren. 

                                                         Bekijk hier het nieuwste Lundby woonmagazine!

 

Jarenlang speelplezier met Lundby

Door de realistische en eigentijdse vormgeving en de veelzijdige aanpassings- en uitbreidingsmogelijkheden staan de poppenhuizen van Lundby garant voor jarenlang speelplezier!

 

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard