Meubeltjes en accessoires

Hier vind je de leukste meubeltjes en accessoires om je Lundby Smaland Poppenhuis in te richten.  Denk bijvoorbeeld aan een keuken, badkamermeubels, boeken en nog veel meer!

R

Meubeltjes en accessoires

Lundby heeft een uitgebreide collectie met leuke eigentijdse en stijlvolle meubels, aparatuur, lampen en accessoires waarmee je jouw eigen Smaland Poppenhuis  zo leuk mogelijk kunt inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een complete keuken, badkamermeubels, inrichting voor een kinder- of babykamer, gordijnen, speelgoed, boeken en nog veel meer!

Lundby Poppenhuis verlichting

De Lundby Smaland poppenhuizen hebben een speciaal verlichtingssysteem waarop, bijvoorbeeld de Lundby lampen, vanuit elke kamer aangesloten kunnen worden. Het systeem kan vervolgens gecombineerd worden met een afstandbediening om de belichting op afstand aan en uit te kunnen zetten.

Muziek afspelen in je Lundby Poppenhuis

Ook is het mogelijk om via speciale meubeltjes muziek, vanaf bijvoorbeeld je telefoon, af te spelen in het poppenhuis. Dit werkt via Bluetooth. Door je favoriete inrichting en jouw eigen muziek te combineren, voldoet je Lundby Poppenhuis helemaal aan jouw eigen smaak. Zo beleef je samen met je Lundby poppen de leukste avonturen.

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard