Mercedes-Benz vrachtwagen met bouwcontainer (3556)
Siku Super 1:50

Mercedes-Benz Arocs met bouwkeet van Siku Super. Met deze speelgoed vrachtwagen breng je de mobiele pauzeruimte / schaftkeet naar de bouwvakkers op de bouwplaats. De vrachtwagen is voorzien van een speciale kraan waarmee je de container / keet makkelijk van én op de vrachtwagen kunt plaatsen.

  • Mercedes-Benz Arocs
  • Vrachtwagen met bouwcontainer / schaftkeet
  • Mobiele pauzeruimte voor bouwvakkers
  • Siku Super 1:50

 

 

Siku Super 1:50 - 3556 - Mercedes-Benz Arocs met container

Met deze speelgoed vrachtwagen breng je de mobiele pauzeruimte / bouwkeet naar de bouwplaats. In de bouwcontainer vind je o.a. een tafel, stoelen, wasbakje en een bouwtekening. De vrachtwagen is voorzien van een speciale kraan waarmee je de schaftkeet gemakkelijk van de vrachtwagen kunt aftakelen en op de plaats kunt zetten. Ook kan op deze manier de bouwvakkerskeet weer op de vrachtwagen worden teruggeplaatst.

Speelgoed vrachtwagen met mobiele pauzeruimte / schaftkeet 

Dit transportvoertuig met schaftkeet is onderdeel van de Siku Super collectie en uitgevoerd op schaal 1:50. De Mercedes-Benz Arocs en de bijbehorende mobiele pauzeruimte / keet zijn gemaakt van metaal, aangevuld met onderdelen van hoogwaardig kunststof. De vrachtwagen heeft de kleuren blauw/grijs/zwart en de bouwkeet is rood met blauw. 

De Siku MB vrachtwagen combineren

De Siku speelgoed MB vrachtwagen met schaftkeet en kraan kun je combineren met de straten en accessoires uit de Siku World collectie. Ook kun je de vrachtwagen combineren met werk- en bouwvoertuigen uit de Siku Super 1:50 serie. Denk hierbij aan een verreiker, minidumper of graafmachine.

Bestel dit transportvoertuig van Siku makkelijk en snel

De Siku Super 1:50 Mercedes-Benz Arocs LKW vrachtwagen met bouwcontainer (3556) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen over speelgoed van Siku kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag!

 

 

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof, Metaal
Geschikt voor
Jongens, Universeel
Maatvoering
25,5 cm (lengte) x 11,5 cm (breedte) x 7,5 cm (hoogte)
Kleur
Blauw, Rood
Merk
Siku
Speelthema
Bouw en infra, Verkeer en transport, Vrachtwagens en trucks
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Schaal
1:50
Siku serie
Siku Super 1:50/1:55
Vanaf leeftijd
3 jaar
Miniatuurmerk
Mercedes-Benz
Siku

Mercedes-Benz vrachtwagen met bouwcontainer (3556)

Siku Super 1:50

€ 32,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:50

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard