Mercedes-AMG GLA 45 (1503)
SikuSuper

Metalen Mercedes-AMG GLA 45 sportauto van Siku met een gedetailleerde vormgeving in de stoere kleur zilver. De auto heeft deuren die kunnen openen en sluitenn en een trekhaak.

  • Mercedes- AMG GLA 45
  • Sportauto met deuren
  • Trekhaak
  • Gemaakt van metaal
  • SikuSuper

 

Metalen Mercedes-AMG sportauto (1503) van Siku met een gedetailleerde vormgeving in de stoere kleur zilver. De auto heeft deuren die kunnen openen en sluiten. Deze speelgoed sportauto is onderdeel van de Siku Super serie. 

Siku speelgoed combineren

Deze Mercedes is uitgevoerd in de kleur wit en gemaakt van metaal. De sportieve speelgoed auto is onderdeel van de SikuSuper serie. In deze serie zijn veel verschillende voertuigen beschikbaar zoals politie- en brandweerwagens, bussen en trams, bouw- en werkvoertuigen, tractoren, sportauto’s, legervoertuigen en vrachtwagens. Ook zijn er speelgoedstraten en andere accessoires verkrijgbaar die je in het verkeer kunt tegenkomen. Met het speelgoed van Siku ben je dan ook verzekerd van uren speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Siku Super "Mercedes-AMG GLA 45" (1503) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Universeel
Merk
Siku
Kleur
Grijs
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Speelthema
Raceauto-s en racebanen
Miniatuurmerk
Mercedes-Benz
Siku

Mercedes-AMG GLA 45 (1503)

SikuSuper

€ 6,75
QIn winkelwagen
  • 4 jaar

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard