Autogarage met werkplaats (5507)
Siku World

Siku World autogarage / autowerkplaats "Car service" met o.a. een brug, roldeur, transportwagen voor autobanden, een sleepauto en een transporter busje. De garage kun je aankleden met de bijbehorende Siku autogarage stickers.

  • Autogarage / autowerkplaats
  • Met autobrug, roldeur en accessoires 
  • Incl. een sleepwagen en transporterbusje
  • "Car service" SikuWorld

 

Siku World autowerkplaats set.

Siku 5507 - Autogarage met autobrug, roldeur en meer...

Ook jouw Siku speelgoedauto's moeten natuurlijk regelmatig worden onderhouden en worden gekeurd. In dit "Car Service" autobedrijf ben je hiervoor aan het juiste adres. Deze speelset van SikuWorld bestaat uit een autogarage / autowerkplaats met o.a. een brug, roldeur, transportwagen voor autobanden, een sleepauto en een transporter busje. De garage kun je aankleden met de bijbehorende Siku autogarage stickers.

Siku World Autowerkplaats

Deze speelgoed autogarage / werkplaats biedt verschillende speelmogelijkheden. Zo kun je aan de ene kan via de roldeur jouw auto's de garage inrijden om de gecontroleerde, gerepareerde of onderhouden auto's er aan de andere zijde weer uit te laten rijden. Ook is het mogelijk om auto's op de brug te plaatsen, die je omhoog en omlaag kunt bewegen. Wanneer het tijd is voor een bandenwissel maak je gemakkelijk gebruik van de speciale transportwagen voor autobanden.

Modulair systeem voor bouwconstructies

Deze "Car Service" speelset heeft een modulair systeem waarbij de verbindingspalen, wanden en daken gecombineerd kunnen worden met andere Siku speelsets die voorzien zijn van dit systeem. Zo kun je bijvoorbeeld verhoogde wegen, gebouwen van meerdere verdiepingen en verschillende bouwcombinaties (U en/of L-vormen) maken. Tevens kan deze autogarage speelset gecombineerd worden met de andere wegdelen en accessoires van SikuWorld. Op de wegen kun je spelen met SikuSuper voertuigen uit bijvoorbeeld de blisterverpakkingen en de voertuigen op schaal 1:87, maar je kunt er ook voor kiezen om dit speelgoed te combineren met voertuigen van SikuSuper op schaal 1:50.

Bestel SikuWorld speelgoed makkelijk en snel

De SikuWorld "5507 Werkstatt / Garage / Atelier mécanique / Autogarage" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen over speelgoed van Siku kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag!

 

 

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Siku serie
Siku World
Kleur
Blauw, Grijs, Wit
Leeftijdsdoelgroep
Kleuters, 6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Merk
Siku
Speelthema
Commercie en service, Verkeer en transport
Schaal
1:50, 1:55, 1:87
Vanaf leeftijd
4 jaar
Siku

Autogarage met werkplaats (5507)

Siku World

€ 32,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:50

Het speelgoed staat overzichtelijk gesorteerd op merk of thema!

Ben Toys - De Paard