Vliegtuig met accessoires (5402)
Siku World

SikuWorld vliegtuig met, in het laadruim, plaats voor je favoriete Siku auto. Het vliegtuig heeft twee indrukwekkende motoren en is 38,5 cm lang. Voorzien van LED landingslichten die automatisch na 10 minuten uit gaan.

  • Vliegtuig
  • Ruimte voor passagiers
  • Plek voor je favoriete auto
  • Met LED licht 
  • SikuWorld

 

 

SikuWorld 5402 - Vliegtuig voor passagiers en een voertuig

Siku vliegtuig speelset met aan de voorzijde van het vliegtuig, via de laadklep aan de bovenzijde, plaats voor de 4 passagiers (inbegrepen). Aan de achterzijde kun je, via de laadklep, een Siku auto inladen. Het vliegtuig heeft twee indrukwekkende motoren en is 38,5 cm lang en 36,3 cm breed. Dit vliegtuig is onderdeel van de SikuWorld collectie.

Speelgoed vliegtuig met LED verlichting en accessoires

Het vliegtuig is voorzien van LED landingslichten die automatisch na 10 minuten uit gaan. Bij de set inbegrepen is een vliegtuigsleper met bijbehorende sleepstang, zodat je het vliegtuig op de juiste plaats kunt positioneren. Tevens bevat deze set een luchtverkeersregelaar met seinborden en een bijbehorende bus. 

Siku vliegtuig combineren met SikuSuper speelgoed

Deze Sikuworld vliegtuig speelset is perfect te combineren met ander speelgoed van Siku zoals de Siku tankwagen (2716), de Siku logistiek set van UPS (6324), de Siku luchthaven set (5312) en SikuSuper serie auto's zoals bijvoorbeeld de BMW i8 (1458).

Bestellen of meer informatie

De SikuWorld vliegtuig speelset / Verkehrsflugzeug mit Zubehör / Commercial aircraft with accessoiries (1458) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Meisjes
Maatvoering
38,5 cm (lengte) x 36,3 cm (breedte) x 12,9 cm (hoogte)
Siku serie
Siku World
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Kleur
Blauw
Leeftijdsdoelgroep
Kleuters, 5 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Merk
Siku
Vanaf leeftijd
3 jaar
Speelthema
Vliegtuigen en helicopters
Siku

Vliegtuig met accessoires (5402)

Siku World

€ 32,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard