Politiebureau (5510)
SikuWorld

Complete speelgoed politiebureau van SikuWorld. Inclusief een Dodge RAM 1500, politiewagen, een unit waar een boef ontsnapt en leuke geluidseffecten.

  • Politiebureau
  • Incl. Dodge en politiewagen
  • Incl. licht en geluids effecten
  • SikuWorld

Politiebureau van Siku World

Siku 5510 - Politiebureau

Tatuu,tatuu... Daar komt de politie aan, er is ingebroken bij een winkel!. Zet de "Light & Sound" module aan zodat iedereen weet dat jij eraan komt. De "Light & Sound" module heeft zes verschillende geluiden. Het politie gebouw heeft drie verdiepingen. Deze set bestaat uit een politievoertuig, een Dodge RAM 1500, antenne, valdeur, ladders een nagloeiende zoekschijnwerper, een satelliet installatie, tafel en stoelen en een bewakingscamera.

Combineren van Siku speelgoed

Deze Siku "Politiebureau" kan gecombineerd worden met de andere straten en accessoires uit de Siku World collectie. Ook is het leuk om het te combineren met de voertuigen uit de Siku Super serie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (sport)auto's, andere politie- en brandweerwagens, werkvoertuigen, tractoren en vrachtwagens.

Bestel makkelijk en snel

De Siku World 5510 "Polizeistation" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof, Metaal
Siku serie
Siku World
Kleur
Blauw
Geschikt voor
Universeel
Merk
Siku
Leeftijdsdoelgroep
Kleuters
Vanaf leeftijd
3 jaar
Speelthema
Politie
Siku

Politiebureau (5510)

SikuWorld

€ 84,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard