Fendt 939 RC Tractor (6880)
SikuControl 32

Radiografisch bestuurbare Fendt 939 Tractor met lichten en afstandsbediening. Onderdeel van de Siku Control 32 collectie.

  • Fendt 939 Tractor
  • Radiografisch bestuurbaar
  • Werkt op (oplaadbare) AAA batterijen
  • SikuControl 32
  • Schaal 1:32

Let op: afwijkende levertijd -> 1 tot 2 weken.

 

Radiografisch bestuurbare Fendt 939 Tractor met lichten en afstandsbediening. Onderdeel van de Siku Control 32 collectie (6880).

Radio Controlled Fendt tractor

Je kan met deze Fendt 939 snel en langzaam en voor- en achteruit rijden via de bedieningsknoppen op de “remote control”. Natuurlijk kun je ook naar links of rechts afslaan. Door de proportionele (en traploze) besturing kan de tractor nauwkeurig rijden en manoeuvreren. Als de tractor in bedrijf is zijn de witte voor- en rode achterlichten automatisch ingeschakeld. In de stand-by modes gaan de lichten knipperen en als de accuspanning onder een bepaald niveau komt zullen de lichten heel snel gaan knipperen.

Sterk materiaal

Deze bestuurbare Fendt tractor met remote control is onderdeel van de Siku Control32 serie en uitgevoerd op schaal 1:32. De tractor is van metaal, aangevuld met enkele kunststoffen onderdelen. De afstandsbediening en de tractor werken op (oplaadbare) AAA batterijen. Door de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Siku garant voor jarenlang speelplezier.

Combineren

De bestuurbare tractor kan gecombineerd worden met aanhangers en/of landbouwvoertuigen uit de SIKU Control32 serie. Je kunt deze dan via de plus en min knoppen op de afstandsbediening besturen, zoals de aanhanger laten kiepen, de ploeg laten ploegen of de cirkelhark laten harken. De tractor kan echter ook gecombineerd worden met alle aanhangers en/of landbouwmachines uit de Siku Farmer 1:32 serie. In dat geval is dus alleen de tractor bestuurbaar via de afstandsbediening. In de Siku Control32 serie is ook een luxe afstandsbediening verkrijgbaar die op deze tractor past. Hiermee breid je de licht- en bedieningsfuncties uit.

Bestel makkelijk en snel

De Siku Control32 "Fendt 939 Set with remote control" 6880 bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Bestuurbaar
Ja
Maatvoering
35,5 cm (lengte) x 12,4 cm (breedte) x 20,5 cm (hoogte)
Speelthema
Boerderij en landbouw
Materiaal
Metaal
Merk
Siku
Schaal
1:32
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Kleur
Groen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Siku serie
Siku Control32
Miniatuurmerk
Fendt
Siku

Fendt 939 RC Tractor (6880)

SikuControl 32

€ 124,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:32

Heb je vragen over ons speelgoed? Neem gerust contact met ons op!

Ben Toys - De Paard