Siku

Siku produceert kwalitatieve en gedetailleerde speelgoedmodellen die worden gemaakt van metaal en hoogwaardig kunststof. De complete collectie bestaat uit de series: SikuFarmer, SikuSuper, SikuWorld, SikuRacing, SikuControl32 en Wiking.

SikuFarmer

In deze serie vind je tractoren, landbouwvoertuigen, aanhangers en landbouwmachines. De  SikuFarmer  serie bevat miniatuurmodellen op schaal  1:32,  1:50  en  1:87.

SikuSuper

In de  SikuSuper serie  vind je voertuigen die je dagelijks tegenkomt op de weg en in het verkeer, zoals personenauto's, brandweerwagens, politieauto's, ambulances, openbaar vervoer, werkverkeer, landbouwverkeer en voertuigen met het thema hobby en vrije tijd.

SikuWorld

In de  SikuWorld serie  vind je allerlei accessoires in thema "verkeer", zoals grondplaten met wegen en kruizingen, verkeersborden, stoplichten, openbare verlichting, een brandweerkazerne, garage en autoshowroom. In het thema "boerderij en landbouw" vind je schuren, platen met grasland en onverharde wegen, weides, stallen, bomen, silo's en veevoer. Oftewel alles dus om je collectie Siku uit te breiden voor extra lang en veel speelplezier!

SikuRacing

Houd jij van racing, bestuurbare raceauto's en racebanen? Dan is  SikuRacing  echt wat voor jou! Deze serie bestaat uit verschillende racecircuits, raceauto's met afstandbediening, bandensets en veiligheidsbanden en -pilonnen.

Siku Control32 (RC)

De RC serie van Siku bestaat uit op afstand bestuurbare tractoren en aanhangers en vrachtwagens en opleggers. De van metaal gemaakte tractoren en vrachtwagens worden aangestuurd door 2,4 GHz radiotechnlogie. Dankzij de verschillende functionaliteiten kunnen aanhangwagens heel gemakkelijk worden aan- en afgekoppeld, stuurmanoeuvres worden uitgevoerd en/of aanbouwdelen met de afstandsbesturing worden bediend. De leukste en realistische scenario's kunnen met deze voertuigen uit de  SikuControl32  serie worden nagespeeld.

Wiking

De mooiste en meest gedetailleerde 1:32 landbouwmodellen voor jongeren vanaf 14 jaar vind je in de  Wiking collectie  van Siku! 

Over Siku

Siku produceert mechanische en op afstand bestuurbare speelgoedmodellen op verschillende schalen. De Siku speelgoedmodellen hebben veelzijdige speelfuncties en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. De Siku modellen zijn gemaakt van metalen en kunststof onderdelen en uitgevoerd met gedetailleerde en realistische kenmerken. Dit maakt ze robuust en sterk en maakt het mogelijk om dagelijkse situaties in het verkeer, in de bouw, bij de hulpdiensten of in de landbouw, eindeloos en met veel plezier na te spelen. 

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de complete Siku collectie! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Wilt u meer weten over Siku? Neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard