Menzi Muck M545 Spin-graafmachine (3548)
SikuSuper 1:50

Menzi Muck Spin-graafmachine van Siku. Een graafmachine die, door de 4 verstelbare poten, zeer geschikt is voor gebruik op bouwplaatsen die moeilijk begaanbaar zijn. Deze graafmachine is onderdeel van de SikuSuper 1:50 collectie.

  • Menzi Muck M545
  • Spin graafmachine
  • Met functionele graafarm
  • SikuSuper
  • Schaal 1:50

 

 

 

Graafmachine op 4 poten van het merk Menzi Muck

Menzi Muck Spin-graafmachine van Siku

De Menzi Muck M545 is een spingraafmachine die, door de 4 verstelbare poten, zeer geschikt is voor gebruik op bouwplaatsen die moeilijk begaanbaar zijn. Denk hierbij aan graafwerkzaamheden op schuine vlakken, hellingen en in bergachtig terrein. Het chassis heeft 4 poten die afzonderlijk kunnen worden versteld. De meervoudig beweegbare graafarm kan telescopisch worden uitgeschoven en is verbonden met de 360° draaibare bovenwagen. Het grotendeels metalen model is gelakt in de typische Menzi-Muck kleurstelling geel/wit/grijs. Deze graafmachine is onderdeel van de SikuSuper 1:50 collectie.

Siku combineren

Deze Siku Menzi Muck lopende graafmachine kan gecombineerd worden met de straten en accessoires uit de Siku World collectie. Ook is het leuk om de graafmachine te combineren met de andere voertuigen uit de Siku Super 1:50 serie. Denk hierbij aan andere werkvoertuigen, maar ook aan brandweer- en politiewagens, tractoren en vrachtwagens.

Bestel makkelijk en snel

De SikuSuper Menzi Muck Schreitbagger / Menzi Muck Walking excavator (3509) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof, Metaal
Merk
Siku
Kleur
Geel, Grijs, Wit
Speelthema
Bouw en infra
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Schaal
1:50
Siku serie
Siku Super 1:50/1:55
Vanaf leeftijd
3 jaar
Miniatuurmerk
Menzi Muck
Siku

Menzi Muck M545 Spin-graafmachine (3548)

SikuSuper 1:50

€ 29,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:50

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard