Siku Control32 (RC 1:32)

Kwalitatieve en gedetailleerde radiografisch bestuurbare tractoren, aanhangers, vrachtwagens en opleggers vind je in de RC serie van Siku, Control32! Bijzonder wendbaar en met traploze besturing.

Siku Control32 (RC 1:32)

De RC serie van Siku bestaat uit op afstand bestuurbare tractoren, aanhangers, vrachtwagens en opleggers op schaal 1:32. De van metaal gemaakte tractoren en vrachtwagens worden aangestuurd door 2,4 GHz radiotechnologie. Dankzij de verschillende functionaliteiten kunnen aanhangwagens heel gemakkelijk worden aan- en afgekoppeld, stuurmanoeuvres worden uitgevoerd en/of aanbouwdelen met de afstandsbesturing worden bediend. De leukste en realistische scenario's kunnen met deze voertuigen uit de SikuControl32 serie worden nagespeeld.

Combineren

Combineer je radiografisch bestuurbare modellen uit de Siku Control32 serie met de tractoren en aanhangers van  Siku Farmer 1:32  en de  Farming 1:32 collectie  van KidsGlobe voor extra speelplezier.

Over Siku

Siku produceert mechanische en op afstand bestuurbare speelgoedmodellen op verschillende schaalgroottes. De Siku speelgoedmodellen hebben veelzijdige speelfuncties en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. De Siku modellen zijn gemaakt van metalen en kunststof onderdelen en uitgevoerd met gedetailleerde en realistische kenmerken.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de complete Siku collectie! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Wilt u meer weten over Siku? Neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

 

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard