Siku Farmer

In de Farmer serie van Siku vind je tractoren, landbouwvoertuigen, aanhangers en landbouwmachines. De collectie bevat miniatuurmodellen op schaal  1:321:50  en  1:87.

Combineren

Combineer je modellen uit de Siku Farmer serie met de boerderij accessoires van  Siku World, de voertuigen van  Siku Super, de tractoren uit de  Siku Control32  collectie en/of de  Farming collectie van KidsGlobe  voor extra speelplezier.

Over Siku

Siku produceert mechanische en op afstand bestuurbare speelgoedmodellen op verschillende schalen. De Siku speelgoedmodellen hebben veelzijdige speelfuncties en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. De Siku modellen zijn gemaakt van metalen en kunststof onderdelen en uitgevoerd met gedetailleerde en realistische kenmerken. 

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de complete Siku collectie! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Wilt u meer weten over Siku? Neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard