John Deere Harvester met kraan (1994)
SikuFarmer 1:50

Metalen Harvester van het merk John Deere met een functionele kraan en boomstam. Onderdeel van de Siku Farmer 1:50 serie.

  • John Deere Harvester
  • Functionele grijper
  • Bosbouw voertuig
  • SikuFarmer
  • Schaal 1:50

 

 

Metalen Harvester van het merk John Deere met een functionele kraan en boomstam. Onderdeel van de Siku Farmer 1:50 serie (1994).

Siku Speelgoed Harvester

Deze groene Harvester is gemaakt van metaal, aangevuld met onderdelen van hoogwaardig kunststof. Het voertuig is voorzien van een draaibare kraan met functionele grijper, zodat de boomstam echt verplaatst kan worden. Doordat de cabine kan draaien heeft de bestuurder op elk moment de optimale zichtpositie. Deze Harvester heeft drie assen, stevige profielbanden en is uitgevoerd in de voor John Deere herkenbare kleur groen. Deze Harvester is onderdeel van de Siku Farmer serie en gemaakt op schaal 1:50.

Combineren

In de Siku Farmer 1:50 serie zijn verschillende tractoren en landbouwmachines die je tijdens het spelen kunt combineren met deze Harvester. Zo kun je bijvoorbeeld de Siku boomstammen, transportwagens en aanhangwagens gebruiken om boomstammen te verplaatsen. Met dit speelgoed van Siku ben je verzekerd van eindeloos speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De SikuFarmer 1:50 "John Deere Harvester"(1994) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Maatvoering
29,0 cm (lengte) x 13,1 cm (breedte) x 7,1 cm (hoogte)
Speelthema
Bosbouw
Materiaal
Metaal
Siku serie
Siku Farmer 1:50
Merk
Siku
Kleur
Groen
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Schaal
1:50
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
John Deere
Siku

John Deere Harvester met kraan (1994)

SikuFarmer 1:50

€ 27,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:50

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard