Valtra Tractor met Kuhn bermmaaier (3659)
SikuFarmer 1:32


Metalen Valtra gemeentediensten tractor uitgevoerd in de opvallende kleur oranje. Aan de achterzijde is een Bermmaaier gemonteerd van het merk Kuhn. Onderdeel van de SikuFarmer 1:32 collectie.

  • Valtra T191 tractor
  • Kuhn ProLonger bermmaaier
  • Gemeentelijke dienstverlening
  • Siku Farmer
  • Schaal 1:32

 

Metalen Valtra gemeentediensten tractor uitgevoerd in de opvallende kleur oranje. Aan de achterzijde is een Bermmaaier gemonteerd van het merk Kuhn. Onderdeel van de SikuFarmer 1:32 collectie (3659).

Siku Speelgoed Tractor met bermmaaier

Deze oranje Valtra tractor met Kuhl bermmaaier is gemaakt van metaal en onderdelen van hoogwaardig kunststof. De tractor is geschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden vanuit de gemeente en daarom uitgevoerd in de opvallende kleur oranje, wat zorgt voor extra veiligheid. De bermmaaier is functioneel en kan draaien naar verschillende posities. De cabine is afneembaar en de motorkap kan openen. Deze gemeente tractor met bermmaaier is onderdeel van de Siku Farmer serie. De miniatuur is gemaakt op schaal 1:32. Met dit speelgoed van Siku ben je verzekerd van eindeloos speelplezier.

Combineren

In de Siku Farmer 1:32 serie zijn verschillende tractoren en landbouwmachines die je kunt combineren met deze set. De tractor heeft een trekhaak, zodat je andere Siku aanhangers en aanbouwdelen met schaal 1:32 kunt koppelen. Ook de bermmaaier kan makkelijk achter een van de andere tractoren uit deze serie worden gekoppeld. 

Bestel makkelijk en snel

De Siku Farmer 1:32 "Tractor with Kuhn embankment mower" (3659) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Maatvoering
34,0 cm (lengte) x 9,5 cm (breedte) x 16,1 cm (hoogte)
Speelthema
Boerderij en landbouw
Siku serie
Siku Farmer 1:32
Materiaal
Metaal
Merk
Siku
Schaal
1:32
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Kleur
Oranje
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
Kuhn, Valtra
Siku

Valtra Tractor met Kuhn bermmaaier (3659)

SikuFarmer 1:32

€ 39,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:32

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard