Fendt 930 tractor met sneeuwblazer (3660)
Siku Farmer 1:32

Metalen Fendt 930 gemeentediensten tractor van Siku, uitgerust met een sneeuwblazer. Speciaal voor gebruik in de gemeentelijke dienstverlening.

  • Fendt miniatuur tractor
  • Met sneeuwblazer
  • Gemeentelijke dienstverlening
  • Siku Farmer
  • Schaal 1:32

Let op; Uitlopend artikel. Op=op

Metalen Fendt 930 gemeentediensten tractor van Siku (3660), uitgerust met een sneeuwblazer. Speciaal voor gebruik in de gemeentelijke dienstverlening.

Fendt gemeentediensten tractor

Deze oranje Fendt tractor met sneeuwblazer is gemaakt van metaal en onderdelen van hoogwaardig kunststof. De tractor is geschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden vanuit de gemeente en daarom uitgevoerd in de opvallende kleur oranje, wat zorgt voor extra veiligheid. Deze gemeente tractor met sneeuwblazer is onderdeel van de Siku Farmer serie. De miniaturen zijn gemaakt op schaal 1:32.

Combineren

In de Siku Farmer 1:32 serie zijn verschillende tractoren en landbouwmachines die je kunt combineren met deze set. De tractor heeft een trekhaak, zodat je andere Siku aanhangers en aanbouwdelen met schaal 1:32 kunt koppelen. Ook de sneeuwblazer kan makkelijk voor een van de andere tractoren uit dezelfde serie worden gekoppeld. Met dit speelgoed van Siku ben je dan ook verzekerd van eindeloos speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Siku Farmer 1:32 Fendt 930 tractor met sneeuwblazer (3660) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Speelthema
Boerderij en landbouw
Siku serie
Siku Farmer 1:32
Materiaal
Metaal
Schaal
1:32
Merk
Siku
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Kleur
Oranje
Vanaf leeftijd
4 jaar
Miniatuurmerk
Fendt
Siku

Fendt 930 tractor met sneeuwblazer (3660)

Siku Farmer 1:32

€ 37,50
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:32

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard