Fendt 939 tractor met houttrailer (1861)
SikuFarmer 1:87

Metalen Fendt 939 bosbouwtractor van Siku met een kraan, grijper en een houttrailer voor het vervoer van o.a. boomstammen.

  • Fendt 939 Bosbouwtractor
  • Met kraan en grijper
  • Inclusief boomstammen en houttrailer
  • Siku Farmer
  • Schaal 1:87

Metalen Fendt 939 bosbouwtractor van Siku (1961) met een kraan, grijper en een houttrailer voor het vervoer van o.a. boomstammen.

Siku Speelgoed Bosbouwtractor

Deze groene Fendt 939 is gemaakt van metaal. Met de kraan en boomstammengrijper kun je boomstammen op de trailer laden, vervoeren en op de plek van bestemming weer lossen. Deze speelgoed tractor met houttrailer is onderdeel van de Siku Farmer serie. De miniatuur is gemaakt op schaal 1:87. Door het sterke materiaal, de realistische vormgeving en de veelzijdig speelfuncties, staat dit speelgoed van Siku garant voor jarenlang speelplezier.

Combineren

Combineer deze tractor met balenpers met de andere tractoren en voertuigen uit de Siku Farmer 1:87 serie. Er zijn mooie miniaturen van bekende merken verkrijgbaar, zoals Massey Ferguson, Claas Xerion, John Deere, Fendt en New Holland. Ook leuk om te combineren met de houten tractorloodsen en accessoires van KidsGlobe Farming.

Bestel makkelijk en snel

De Siku Farmer 1:87 "Tractor with forestry trailer" (1861) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Maatvoering
22,6 cm (lengte) x 5,4 cm (breedte) x 7,5 cm (hoogte)
Speelthema
Bosbouw
Materiaal
Metaal
Merk
Siku
Siku serie
Siku Farmer 1:87
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Kleur
Groen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Schaal
1:87
Miniatuurmerk
Fendt
Siku

Fendt 939 tractor met houttrailer (1861)

SikuFarmer 1:87

€ 13,75
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:87

Het speelgoed staat overzichtelijk gesorteerd op merk of thema!

Ben Toys - De Paard