Siku Racing

Houd jij van racing, bestuurbare raceauto's en racebanen? Dan is  SikuRacing  echt wat voor jou! Deze serie bestaat uit verschillende racecircuits, raceauto's met afstandbediening en stoere accessoires!

Schaal

Miniatuurmerk

Speelthema

Merk

R

Siku Racing

Houd jij van racing, bestuurbare raceauto's en racebanen? Dan is SikuRacing echt wat voor jou! Deze serie bestaat uit verschillende racecircuits, raceauto's met afstandbediening, bandensets, bandenstapels en verkeerspilonnen. Scheur over de racebaan en doe wedstrijdjes met je vrienden of familie!

Raceauto's en Racebanen van SikuRacing

Het racecircuit van SikuRacing is niet spoorgebonden, dus je kunt met de auto's overal rijden waar je wilt. De raceauto's zijn voorzien van een techniek die kleuren herkend en de auto's zullen daar ook op reageren. Als je met jouw auto over een blauwe plas rijdt, dan moet je op passen om niet te slippen. Rijd je buiten de baan op de groene ondergrond, dan zal je auto langzamer gaan. En wanneer je over de gele pijl op de Siku racebaan rijdt, dan gaat je auto volgas vooruit! 

Over Speelgoed van Siku

De duitse speelgoedfabrikant Siku produceert mechanische én op afstand bestuurbare speelgoedmodellen op verschillende schalen. De Siku speelgoedmodellen hebben veelzijdige speelfuncties en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Het speelgoed is gemaakt van sterk materiaal en uitgevoerd met gedetailleerde en realistische kenmerken.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de complete SikuRacing collectie! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Wil je meer meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Heb je vragen over ons speelgoed? Neem gerust contact met ons op!

Ben Toys - De Paard