Mercedes-Benz vrachtwagen met bouwcontainer (3556)
Siku Super 1:50

Mercedes-Benz Arocs met bouwcontainer van Siku Super. Met deze speelgoed vrachtwagen breng je de mobiele pauzeruimte naar de bouwvakkers op de bouwplaats. De vrachtwagen is voorzien van een speciale kraan waarmee je de container makkelijk van én op de vrachtwagen kunt plaatsen.

  • Siku Mercedes-Benz Arocs
  • Vrachtwagen met bouwcontainer
  • Mobiele pauzeruimte voor bouwvakkers

 

Mercedes-Benz vrachtwagen met container en kraan

Siku Super 1:50 - 3556 - Mercedes-Benz Arocs met container

Mercedes-Benz Arocs vrachtwagen met daarop een bouwcontainer. Dit transportvoertuig is onderdeel van de Siku Super collectie en uitgevoerd op schaal 1:50. De Mercedes-Benz Arocs en de container zijn gemaakt van metaal, aangevuld met onderdelen van hoogwaardig kunststof. De vrachtwagen heeft de kleuren blauw/grijs/zwart en de container is rood met blauw. 

Speelgoed vrachtwagen met mobiele pauzeruimte 

Met deze speelgoed vrachtwagen breng je de mobiele pauzeruimte / bouwvakkerskeet naar de de bouwplaats. In de container vind je o.a. een tafel, stoelen, wasbakje en een bouwtekening. De vrachtwagen is voorzien van een speciale kraan waarmee je de container makkelijk van de vrachtwagen kunt afhalen en op de plaats kunt zetten. Ook kan op deze manier de mobiele pauzeruimte / bouwvakkerskeet weer op de vrachtwagen worden teruggeplaatst.

De Siku MB vrachtwagen combineren

Deze Siku speelgoed vrachtwagen met bouwvakkerskeet van het merk Mercedes Benz kun je combineren met de straten en accessoires uit de Siku World collectie. Ook kun je de vrachtwagen combineren met werkvoertuigen uit de Siku Super 1:50 serie. Denk hierbij aan een verreiker, minidumper of graafmachine.

Bestel dit transportvoertuig van Siku makkelijk en snel

De Siku Super 1:50 Mercedes-Benz Arocs LKW vrachtwagen met bouwcontainer (3556) bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen over speelgoed van Siku kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag!

 

 

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Maatvoering
25,5 cm (lengte) x 11,5 cm (breedte) x 7,5 cm (hoogte)
Materiaal
Hoogwaardig kunststof, Metaal
Kleur
Blauw, Rood
Merk
Siku
Speelthema
Bouw en infra, Verkeer en transport, Vrachtwagens en trucks
Schaal
1:50
Siku serie
Siku Super 1:50/1:55
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Vanaf leeftijd
3 jaar
Miniatuurmerk
Mercedes-Benz
Siku

Mercedes-Benz vrachtwagen met bouwcontainer (3556)

Siku Super 1:50

€ 27,50
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:50

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard