Siku Super (1:87)

In Siku Super (1:87) vind je diverse voertuigen die je dagelijks tegenkomt op de weg. Denk hierbij aan hulpdiensten, bussen, werkverkeer, militaire voertuigen en zelfs grote luxe cruise ships (1:1400)

Siku Super (1:87)

In Siku Super (1:87) serie vind je diverse voertuigen die je dagelijks tegenkomt op de weg. Denk hierbij aan hulpdiensten, bussen, werkverkeer, militaire voertuigen en zelfs een grote luxe cruiseschip (1:1400)

Over Siku

Siku produceert mechanische en op afstand bestuurbare speelgoedmodellen op verschillende schalen. De Siku speelgoedmodellen hebben veelzijdige speelfuncties en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. De Siku modellen zijn gemaakt van metalen en kunststof onderdelen en uitgevoerd met gedetailleerde en realistische kenmerken.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de complete Siku collectie! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Wilt u meer weten over Siku Super (1:87)? Neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard