Siku World

In de collectie van Siku World vind je de leukste accessoires voor je voertuigen met het thema "verkeer" en "boerderij" zoals grondplaten met wegen of grasland, verkeersborden, bomen, stoplichten en nog veel meer!

Siku World

In de Siku World serie vind je allerlei accessoires voor de voertuigen met het thema "verkeer". Denk hierbij aan grondplaten met wegen en kruizingen, verkeersborden, stoplichten, openbare verlichting, een brandweerkazerne, garage en autoshowroom. In het thema "boerderij en landbouw" vind je schuren en loodsen, platen met grasland en onverharde wegen, weides, stallen, bomen, silo's en veevoer. Oftewel alles dus om je collectie Siku uit te breiden voor extra lang en veel speelplezier!

Combineren

Combineer je modellen uit de Siku World serie met de voertuigen uit de  Siku Super en de Siku Farmer series voor extra speelplezier.

Over Siku

Siku produceert mechanische en op afstand bestuurbare speelgoedmodellen op verschillende schalen. De Siku speelgoedmodellen hebben veelzijdige speelfuncties en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. De Siku modellen zijn gemaakt van metalen en kunststof onderdelen en uitgevoerd met gedetailleerde en realistische kenmerken.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de complete Siku collectie! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Wilt u meer weten over de collectie van Siku? Neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

 

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard