Staande Silo (5602)
Siku World

Robuuste staande silo van Siku met een inhoud van 1,2 liter. Door de in hoogte verstelbare poten kan de doorrijhoogte van de silo worden aangepast naar schaalgrootte van de modellen.

  • Staande silo
  • Voor SikuSuper en Siku Farmer
  • Inhoud 1,2 liter
  • Verstelbare poten
  • Onderdeel van SikuWorld

 

 

 

 

 

 

Robuuste staande silo van Siku met een inhoud van 1,2 liter. Door de in hoogte verstelbare poten kan de doorrijhoogte van de silo worden aangepast naar de schaalgrootte van de modelvoertuigen.

Staande Silo van SikuWorld

Voor het beladen kunnen tractoren met aanhanger of vrachtwagens met laadwagen onder de silo rijden en kan de uitvoer van de silo worden geopend om de aanhangwagen te vullen. Door de in de hoogte verstelbare steunen kan de doorrijhoogte worden aangepast naar de Sikumodellen op de schalen 1:50 en 1:32.

Beladen en vullen

De maataanduiding op het reservoir geeft op elk moment aan of er nog voldoende materiaal beschikbaar is. Een goed gedoseerde belading van de voertuigen wordt mogelijk gemaakt door een traploos draaibare uitvoer. Om het reservoir te vullen kan het met een schroefsluiting beveiligde deksel worden verwijderd. Aanbevolen wordt grofkorrelig stortgoed.

Sterke speelgoed silo

Deze silo is gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd in de aansprekende kleuren rood en groen. Door de flexibele vormgeving is deze silo geschikt voor gebruik in combinatie met de SikuSuper en SikuFarmer modellen.

Eigenschappen en details

Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Siku serie
Siku World
Geschikt voor
Jongens, Universeel
Speelthema
Boerderij en landbouw, Verkeer en transport
Merk
Siku
Kleur
Groen, Rood
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
3 jaar
Siku

Staande Silo (5602)

Siku World

€ 19,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar

Heb je vragen over ons speelgoed? Neem gerust contact met ons op!

Ben Toys - De Paard