U-kids Molen (80019)
Ugears-4-kids

Modelbouw "Molen" uit de 4Kids serie van Ugears. Bouw je eigen 3D model van een oerhollandse windmolen in elkaar. Kleur vervolgens jouw molen in, met verf of stiften, in je favoriete kleuren.

  • Modelbouw "Molen"
  • Build en Color
  • 23 onderdelen
  • Ugears 4Kids
  • Vanaf 5 jaar

 

Houten 3d model "Molen".

Ugears 4Kids modelbouw "Mill"

Het bouwpakketje voor deze molen bevat 23 onderdelen. Je hebt geen lijm of speciaal gereedschap nodig om de windmolen in elkaar te zetten. Als het 3D model klaar is, kun je de wieken laten bewegen door te draaien aan het rad aan de zijkant. Het is ook leuk om het model helemaal naar je eigen smaak in te kleuren. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld stiften of verf (niet inbegrepen).

Gegarandeerd uren speelplezier

De Ugears 4Kids bouwpakketjes van 3D modellen zijn geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. Ze staan garant voor uren knutsel- en kleurplezier. Als de windmolen gereed is, is het een mooie eyecatcher op de kinderkamer, waar nog vaak mee gespeeld kan worden.

Bestel makkelijk en snel

Het Ugears 4Kids model "Mill / Molen", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Vanaf leeftijd
5 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

U-kids Molen (80019)

Ugears-4-kids

€ 6,95
QIn winkelwagen
  • 5 jaar

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard