U-kids Draaimolen (80021)
Ugears-4-kids

Modelbouw "Draaimolen" uit de 4Kids serie van Ugears. Bouw je eigen 3D model van een draaimolen met een paard, olifant en beer. Kleur vervolgens jouw draaimolen in, met verf of stiften, in je favoriete kleuren.

  • Modelbouw "Draaimolen"
  • Build en Color
  • 23 onderdelen
  • Ugears 4Kids
  • Vanaf 5 jaar

Houten 3d model "Draaimolen".

Ugears 4Kids modelbouw "Merry-go-round"

Het bouwpakketje voor deze draaimolen bevat 23 onderdelen. Je hebt geen lijm of speciaal gereedschap nodig om de "Merry-go-round" in elkaar te zetten. Als het 3D model klaar is, kun je de draaimolen laten bewegen door aan de bovenzijde te draaien. Het is ook leuk om het model helemaal naar je eigen smaak in te kleuren. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld stiften of verf (niet inbegrepen).

Gegarandeerd uren speelplezier

Dit Ugears 4Kids bouwpakketje van een 3D draaimolen model is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het 3D model staat garant voor uren knutsel- en kleurplezier. Als de draaimolen gereed is, is het een mooie eyecatcher op de kinderkamer waar nog vaak mee gespeeld kan worden.

Bestel makkelijk en snel

Het Ugears 4Kids model "Draaimolen / Merry-go-round", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Vanaf leeftijd
5 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

U-kids Draaimolen (80021)

Ugears-4-kids

€ 6,95
QIn winkelwagen
  • 5 jaar

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard