U-kids Tweedekker Vliegtuig (80017)
Ugears-4-kids

Modelbouw "Tweedekker Vliegtuig" uit de 4Kids serie van Ugears. Bouw je eigen 3D model van deze tweedekker. Kleur vervolgens jouw vliegtuig in, met verf of stiften, in je favoriete kleuren.

  • Modelbouw "Tweedekker Vliegtuig"
  • Build en Color
  • 23 onderdelen
  • Ugears 4Kids
  • Vanaf 5 jaar

 

Houten 3d model "Tweeldekker Vliegtuig".

Ugears 4Kids modelbouw "Biplane / Tweedekker"

Het bouwpakketje voor dit vliegtuig bevat 23 onderdelen. Je hebt geen lijm of speciaal gereedschap nodig om de "Biplane" in elkaar te zetten. Als het 3D model klaar is, kun je de propeller en wielen ronddraaien. Het is ook leuk om het model helemaal naar je eigen smaak in te kleuren. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld stiften of verf (niet inbegrepen).

Gegarandeerd uren speelplezier

Dit Ugears 4Kids bouwpakketje van een 3D vliegtuig is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het 3D model staat garant voor uren knutsel- en kleurplezier. Als de tweedekker gereed is, is het een mooie eyecatcher op de kinderkamer waar nog vaak mee gespeeld kan worden.

Bestel makkelijk en snel

Het Ugears 4Kids model "Tweedekker Vliegtuig / Biplane", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Vanaf leeftijd
5 jaar
Speelthema
Vliegtuigen en helicopters, 3d modelbouw
Ugears

U-kids Tweedekker Vliegtuig (80017)

Ugears-4-kids

€ 6,95
QIn winkelwagen
  • 5 jaar

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard