U-kids Klok (80016)
Ugears-4-kids

Modelbouw "Klok" uit de 4Kids serie van Ugears. Bouw je eigen 3D model van deze klok met een vrolijk Lieveheersbeestje erachter. Kleur vervolgens jouw eigen klok in met je favoriete kleuren.

  • Modelbouw "Klok"
  • Build en Color
  • 23 onderdelen
  • Ugears 4Kids
  • Vanaf 5 jaar

Houten 3d model "Klok Lieveheersbeestje".

Ugears 4Kids modelbouw "Klok"

Het bouwpakketje voor deze klok bevat 23 onderdelen. Je hebt geen lijm of speciaal gereedschap nodig om de "Clock" in elkaar te zetten. Als het 3D model klaar is, kun je de wijzers van de klok ronddraaien. Het is ook leuk om het model helemaal naar je eigen smaak in te kleuren. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld stiften of verf (niet inbegrepen).

Gegarandeerd uren speelplezier

Dit Ugears 4Kids bouwpakketje van een 3D klok is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het 3D model staat garant voor uren knutsel- en kleurplezier. Als de klok met het lieveheersbeestje gereed is, is het een mooie eyecatcher op de kinderkamer waar nog vaak mee gespeeld kan worden.

Bestel makkelijk en snel

Het Ugears 4Kids model "Clock", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Speelthema
Dieren, 3d modelbouw
Vanaf leeftijd
5 jaar
Ugears

U-kids Klok (80016)

Ugears-4-kids

€ 6,95
QIn winkelwagen
  • 5 jaar

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard