U-kids Ezeltje met kar (80018)
Ugears-4-kids

Modelbouw "Ezeltje met kar" uit de 4Kids serie van Ugears. Bouw je eigen 3D model van dit ezeltje met een wagentje erachter. Kleur vervolgens jouw eigen modelbouw speelset in met je favoriete kleuren.

  • Modelbouw "Ezeltje met kar"
  • Build en Color
  • 23 onderdelen
  • Ugears 4Kids
  • Vanaf 5 jaar

 

Houten 3d model "Ezeltje met wagentje".

Ugears 4Kids modelbouw "Donkey"

Het bouwpakketje voor dit setje met een ezel en kar bevat 23 onderdelen. Je hebt geen lijm of speciaal gereedschap nodig om de "Donkey" in elkaar te zetten. Als het 3D model klaar is, kun je de wielen van het karretje ronddraaien en kan het achterklapje van de kar, openen en sluiten. Het is ook leuk om het model helemaal naar je eigen smaak in te kleuren. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld stiften of verf (niet inbegrepen).

Gegarandeerd uren speelplezier

Dit Ugears 4Kids bouwpakketje van een 3D Ezeltje met kar is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het 3D model staat garant voor uren knutsel- en kleurplezier. Als de speelset met het ezeltje gereed is, is het een mooie eyecatcher op de kinderkamer waar nog vaak mee gespeeld kan worden.

Bestel makkelijk en snel

Het Ugears 4Kids model "Donkey", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

 

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar
Speelthema
Dieren, 3d modelbouw
Vanaf leeftijd
5 jaar
Ugears

U-kids Ezeltje met kar (80018)

Ugears-4-kids

€ 6,95
QIn winkelwagen
  • 5 jaar

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard