Truck UGM met tank modelbouw (70019)
Ugears

Modelbouw Truck met tank van Ugears. Maak van de houten onderdelen in het bouwpakket, een gedetailleerde mechanische Tankwagen. Geschikt voor gevorderde modelbouwers vanaf 14 jaar.

  • Mechanische Truck met tank
  • Kan, na het opwinden, zelf rijden
  • Met 3 versnellingen
  • 594 houten onderdelen

 

Houten tanktruck voor gevorderde modelbouwers.

Ugears mechanische modelbouw Truck met tanker

Het bouwpakket voor deze tankwagen bestaat uit maar liefst 594 onderdelen. Het in elkaar zetten van de Truck is dan ook geschikt voor de gevorderde modelbouwer. Als de wagen volledig in elkaar is gezet zijn er diverse bewegende onderdelen. Zo kun je de Truck zelf laten rijden door het "rubber-band-engine" systeem op te draaien. De Tanktruck heeft 3 versnellingen; "vooruit", "achteruit" en "vrij". Teven is de wagen voorzien van een tank, hierin past een standaard 0,33 L frisdrankblikje. 

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten mechanische modelbouw "Truck met tank / Tanker" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Speelthema
Verkeer en transport, Vrachtwagens en trucks, 3d modelbouw
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Truck UGM met tank modelbouw (70019)

Ugears

€ 99,95
QIn winkelwagen

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard