Wolf-01 pistool modelbouw (70031)
Ugears

Modelbouw Wolf-01 handgun van Ugears. Maak van het geleverde bouwpakketje een mooi gedetailleerd mechanisch pistool, waarmee je achter elkaar 5x een elastiekje kunt wegschieten.

  • Modelbouw pistool
  • Wolf-01 Handgun
  • Kan 5x een elastiekjes wegschieten
  • 62 houten onderdelen
  • Ugears modelbouw

 

Houten modelbouw pistool met 62 onderdelen

Ugears Modelbouw Model Wolf-01 handgun

Maak van het geleverde bouwpakketje een mooi gedetailleerd mechanisch pistool, waarmee je acher elkaar 5x een elastiekje kunt wegschieten. Het modelbouw pistooltje heeft een schotbereik tot 10 meter en werkt het beste met elastiekjes van het kaliber 60 x 1,5 mm. Tevens is deze Wolf-01 voorzien van een veiligheidsvergrendeling en de mogelijkheid om een zaklantaarntje aan de onderzijde te bevestigen. Dit model is onderdeel van de Ugears collectie en heeft 62 onderdelen. 

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel houten modelbouw modellen bij Bentoys

Het Ugears houten mechanische modelbouw "Model Wolf-01 Handgun" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Wolf-01 pistool modelbouw (70031)

Ugears

€ 19,95
QIn winkelwagen

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard