Roadster VM-01 modelbouw (70036)

Modelbouw Roadster VM-01 van Ugears. Maak van het geleverde bouwpakketje een gedetailleerde mechanische auto. Dit model is geschikt voor gevorderde modelbouwers.

  • Mechanische Roadster sportauto
  • Kan, na het opwinden, zelf rijden
  • 3 versnellingen 
  • 437 onderdelen
  • Ugears V-Model

 

Houten Roadster VM-01 sportauto voor de gevorderde modelbouwers

Ugears mechanische modelbouw Roadster VM-01 

Onder de motorkap van dit nieuwe model vindt u een V8-motor uitgerust met een krachtige ventilator en 16 volledig functionerende kleppen. Gebruik het reservewiel aan de achterkant van de auto om hem op te winden, en rij door de krachtige motor van elastiekjes wel voor 4 meter vooruit. Dit model heeft verschillende versnellingen zodat de Roadster sportauto echt kan rijden. De standen zijn Neutral, Reverse en Drive, dus racen maar!

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet uit een waxinelichtje, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

De Ugears houten mechanische modelbouw "Roadster VM-01" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Materiaal
Hout
Geschikt voor
Universeel
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
3d modelbouw
Ugears

Roadster VM-01 modelbouw (70036)

€ 49,95
QIn winkelwagen

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard