Bruder onderdelen

Ben je op zoek naar onderdelen voor je Bruder voertuigen? Neem dan contact op met de Bentoys  klantenservice. Wij gaan dan voor je kijken of we ze voor je kunnen bestellen.

Alle onderdelen van Bruder speelgoed

De duitse fabrikant van Bruder heeft veel verschillende onderdelen voor de diverse voertuigen en aanhangers beschikbaar. Wanneer je op zoek bent naar een bepaald artikel kun je contact met ons opnemen. Wij zoeken dan uit of we het onderdeel voor je kunnen bestellen, wat de kosten zijn en wanneer we deze naar je toe kunnen sturen. Let op: er zit wel een langere levertijd op onderdelen. Deze hebben wij namelijk niet op voorraad.


Bruder onderdelen - banden
Bruder onderdelen
Onderdeel Bruder - knoppen met schroefsysteem
Bruder onderdeel - lampjes

Bruder onderdelen
Bruder onderdelen 1
Bruder onderdelen 2
Bruder onderdelen 3

Over Bruder speelgoed

Het assortiment van Bruder bestaat uit de stoerste miniatuurmodellen van tractoren, landbouwvoertuigen, werkvoertuigen, brandweerauto's, paardensport- of wintersportartikelen en nog veel meer. De collectie is opgedeeld in drie series: de Bruder profi-serie, de Bruder bworld serie en de ROADMAX serie.

Complete Bruder collectie bij Bentoys.nl

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed! Je vind in onze webshop dan ook de complete Bruder collectie. Wilt u meer weten over Bruder? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!


Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard