Retourneren

Je hebt 14 dagen om te beslissen of je tevreden bent met een artikel. Binnen deze periode heb je recht om het product, in originele staat, retour te sturen en je geld terug te ontvangen. 

Een artikel terugsturen

Je kunt je retourzending voldoende gefrankeerd en goed verpakt sturen naar onderstaand adres. Voor een snelle afhandeling verzoeken we je om de retourzending vooraf aan te melden via je Bentoys account of per e-mail via klantenservice@bentoys.nl.

Bentoys
o.v.v. "jouw ordernummer"
Handelsweg 1
7671 DB Vriezenveen

In goede conditie retourneren

Het artikel of de artikelen moeten natuurlijk wel in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt kort gezegd in dat de artikelen niet beschadigd, vuil of gebruikt mogen zijn. Ook is het bij ons speelgoed heel belangrijk dat dit wordt geretourneerd in de orginele en onbeschadigde verpakking. Wil je iets retourneren, maar kun je niet aan de hiervoor genoemde voorwaarden voldoen. Neem dan contact op met de klantenservice. 

Ontvangen product is beschadigd

Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde artikelen in goede staat bij ons de deur uit gaan. Maar helaas kan er wel tijdens de verzending iets kapot gaan of beschadigen. Is dit bij jouw bestelling het geval? Neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice  voor je het artikel retourneerd. 

Kosten retourzending

Voor het retourneren van een artikel rekenen wij geen extra kosten, maar je moet wel zelf het pakket versturen en het verzendbedrag betalen bij het postkantoor. De kosten voor de verzending zijn dus voor jezelf.

Zodra we je retour hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail en ontvang je het geld binnen ongeveer één week weer terug.  Als je via Ideal hebt betaald wordt het geld teruggestort op je bankrekening. Als je met een creditcard of PayPal hebt betaald, wordt het bedrag teruggeboekt naar de creditcard-rekening waarmee je hebt betaald.

Verlengen zichttermijn

Geef je de artikelen die je hebt besteld als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, sinterklaas of geboorte en is dit feestelijke moment later dan na 14 dagen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We kunnen dan in overleg een uitzondering maken en de zichttermijn verlengen.


Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard