Veelgestelde vragen

In onderstaand overzicht vind je de vragen die het meest gesteld worden bij onze klantenservice overzichtelijk op een rij!

Onze klantenservice helpt je graag verder met al je vragen, opmerkingen en suggesties. Je kunt contact met ons kunt opnemen via telefoon: 0546 - 56 19 42, e-mail: klantenservice@bentoys.nl of via Facebook: www.facebook.com/bentoys.speelgoed. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Ga naar de contactpagina.

Op je gemak rondkijken en het leukste speelgoed bestellen op het moment dat het jou het beste uitkomt, dat kan bij Bentoys. Op de pagina "Veilig online bestellen" wordt in drie overzichtelijke stappen het bestelproces op onze website weergegeven.

Om te bestellen moet je 18 jaar of ouder zijn of met toestemming / onder toezicht van je ouders bestellen. Lees meer over bestellen.

Op dit moment biedt Bentoys in de webshop alleen aan om bestellingen te leveren aan verzendadressen binnen Nederland. Maar we hebben wel mogelijkheden tot het leveren naar België of andere landen. Neem dan even contact op met de klantenservice voor de voorwaarden en extra informatie.

Om je bestelling goed af te kunnen leveren en de bestelling te bevestigen hebben we gegevens van je nodig zoals e-mailadres en afleveradres. Lees meer over bestellen.

Een account aanmaken is niet verplicht, maar wel handig. Hiermee kun je in het vervolg sneller bestellen en/of producten toevoegen aan een verlanglijstje. Daarbij heb je altijd inzage in je gedane bestellingen en facturen. Lees meer over een account.

Alle prijzen die vermeld staan bij de artikelen in de webshop zijn in euro's, inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. 

Bij Bentoys kun je betalen met de bekendste en populairste betaalmethoden zoals iDeal, PayPal en creditcard (MasterCard en VISA). Lees meer op de pagina "Betalen"

Alles over het verzilveren van je kortingscode lees je op de pagina "kortingscode inwisselen".

We versturen je bestelling als een pakket via Post NL. Je betaalt € 4,95 verzendkosten per bestelling, bij 50 euro of meer zijn de verzendkosten gratis. Ga naar de pagina  "Verzending en verzendkosten" voor meer informatie.

Je hebt 14 dagen om te beslissen of je tevreden bent met een artikel. Binnen deze periode heb je recht om het product, in originele staat, retour te sturen en je geld terug te ontvangen. Hier lees je alles over op de pagina "retourneren".

Voor het retourneren van een artikel rekenen wij geen extra kosten, maar je moet wel zelf het pakket versturen en het verzendbedrag betalen bij het postkantoor. De kosten voor de verzending zijn dus voor jezelf.

Bij Bentoys staan we voor kwaliteitsproducten en daarom bieden wij garantie op al onze artikelen. Voor meer informatie over garantie kun je terecht op onze garantie-pagina.

Via de zoekfunctie vind je snel het speelgoed dat je zoekt!

Ben Toys - De Paard