Organisatie en assortiment 

Op deze pagina vind je meer informatie over de organisatie Bentoys en het speelgoedassortiment waar ons bedrijf zich op richt. 

De organisatie

Bentoys.nl is een online speelgoedwinkel, maar heeft ook een fysieke shop-in-shop speelgoedwinkel in Weitzelpoort Brandstoffencentrum Vriezenveen. Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, zoals de complete collecties van Siku, Bruder en KidsGlobe!

Leuk en kwalitatief speelgoed!

De focus van Bentoys ligt op verkopen van leuk en kwalitatief speelgoed waarmee kinderen met veel plezier en urenlang kunnen spelen. Maar dat is nog niet alles, want ook een realistische vormgeving, veiligheid van het speelgoed en een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen vinden wij erg belangrijk.

Kwaliteit en veiligheid

Wij vinden het belangrijk dat speelgoed degelijk is en lang meegaat. Ook moeten de vormgeving en het materiaal geschikt zijn om er prettig en veilig mee te spelen. Ons speelgoed is daarom doorgaans van metaal, hoogwaardig kunststof of verantwoord hout gemaakt.

CE keurmerk

Al ons speelgoed heeft gegarandeerd het wettelijk verplichte CE keur. Dit betekent dat elk artikel voldoet aan de de wettelijke Europese eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 


Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard