Boerderij en landbouw

Deze categorie met speelgoed binnen het thema “boerderij en landbouw” bevat de stoerste voertuigen die gebruikt worden op en rondom de boerderij, zoals tractoren en landbouwmachines. Maar dat is nog niet alles... Je vind hier ook al het andere boerderij speelgoed zoals schuren, silo's, stallen, weides, boerderijdieren, boeren, boerinnen, loonwerkers en dierverzorgers, veetrailers, materiaal voor dierverzorging en nog veel meer. Zo speel je de allerleukste situaties uit de agrarische sector zo realistisch mogelijk na.

Boerderij speelgoed van bekende merken

Vind je het leuk om een complete boerderij na te maken of een speciale merkserie te sparen? Dan ben je bij Bentoys op de juiste plek! Want wij bieden ook complete series met tractoren en boerderij speelgoed op schaal 1:16  (Bruder) en schaal  1:32,  1:50 en  1:87 (Siku).  KidsGlobe  Farming  heeft vervolgens de leukste aanvullingen en accessoires voor je Bruder of Siku verzameling in de vorm van stallen, tractorschuren, silo's en meer. Je hoeft alleen maar de juiste schaalgroottes met elkaar te matchen voor de mooiste combinaties en boerderij opstellingen!

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de meest complete collectie met boerderij speelgoed! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment met boerderij speelgoed, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard