Paard - Horse Mechanoid modelbouw (70054)
Ugears

Houten modelbouw paard van Ugears, ontworpen met aandacht voor de anatomie van het paard. Wanneer het model in elkaar is gebouwd, kun je deze opwinden en vervolgens zelf een stukje laten lopen.

  • Modelbouw paard
  • Kan zelf lopen na opwinden
  • 410 onderdelen
  • Gemaakt van hout
  • Ugears

 

Houten modelbouw paard.

Ugears 70054 - Model Horse Mechanoid

Dit paardenmodel van modelbouwmerk Ugears heet "Horse Mechanoid". Het model is ontworpen met aandacht voor de anatomie van het paard, wat je vervolgens ook duidelijk terug ziet in het eindresultaat. Alle onderdelen voor het paard zijn gemaakt van hout en de manen en staart zijn van elastiek. De geschatte bouwtijd is 6 a 7 uur, hierin kun je alle 410 onderdelen in elkaar zetten. 

Modelbouw paard kan zelf een stukje lopen (na opwinden)

Wanneer het model in elkaar is gebouwd, kun je deze opwinden en vervolgens zelf een stukje laten lopen. De ontwerpers bij Ugears hebben ervoor gezorgd dat alle bewegingen nauw lijken op het lopen en bewegen van een echt paard.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Tijdens het bouwproces is geen lijm of ander speciaal gereedschap nodig. Soms is het handig om bewegende onderdelen iets in te wrijven met kaarsvet of wax, om de onderdelen als het ware "te smeren". Doordat er geen lijm gebruikt wordt kan, indien gewenst, het bouwmodel weer uit elkaar gehaald worden om later opnieuw het bouwproces te ervaren.

Bestel makkelijk en snel

Deze Ugears houten modelbouw "Horse Mechanoid" bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
29 cm (lengte) x 12,5 cm (breedte) x 35 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Speelthema
Paardensport
Ugears

Paard - Horse Mechanoid modelbouw (70054)

Ugears

€ 44,95
QIn winkelwagen

Het speelgoed staat overzichtelijk gesorteerd op merk of thema!

Ben Toys - De Paard