Paardenstal met paard en verzorgster (62520)
Bruder bworld

Bruder bworld set bestaande uit een luxe paardenstal met ruimte voor twee paarden, een paardenverzorgster, een paard en diverse accessoires, zoals een bezem en hooivork.

  • Complete paardenstal
  • Ruimte voor twee paarden
  • Met paard en verzorgster
  • Bruder bworld
  • Schaal 1:16

Let op; uitlopend OP = OP !

Deze Bruder bworld paardensportset bestaat uit een luxe paardenstal met diverse accessoires, een paard en een ruiter/verzorgster. Met deze hippische set kun je de leukste paardensport situaties naspelen.

Veelzijdig en sterk paardenspeelgoed

Deze paardenstal is onderdeel van de Bruder bworld serie en een miniatuur weergave van een echte stal. De set heeft dan ook talloze realistische details. De deuren van de stal kunnen openen en sluiten. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om de dakelementen te verwijderen. Zo kunnen ook met gesloten deuren het paard en speelfiguur makkelijk bewegen in de schuur.

Combineer met het Bruder thema Paardensport

Deze set past perfect bij de andere producten uit de Bruder Profi-serie met het thema paardensport, zoals de paardentrailer, hindernissensets en de paarden. De stal is gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd op schaal 1:16. Door de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor urenlang speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder bworld "horse stable with woman and accessories" bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Eigenschappen en details

Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Maatvoering
48 cm (lengte) x 36 cm (breedte) x 31,2 cm (hoogte)
Merk
Bruder
Geschikt voor
Meisjes, Universeel
Kleur
Grijs, Rood
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Speelthema
Paardensport
Bruder

Paardenstal met paard en verzorgster (62520)

Bruder bworld

€ 74,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard