Koeienstal met koe en verzorger (62621)
Bruder bworld

Bruder bworld set van een melkkoeienstal met melkmachine, melkbussen, kar en voergoot. Eén melkkoe en een verzorger zijn inbegrepen.

  • Set van stal met melkmachine
  • Melkkoe en verzorger
  • Bruder bworld
  • Schaal 1:16

Let op; uitlopend OP = OP !

Veehouderij speelgoedset met een koeienstal, koe, dierverzorger en diverse accessoires.

Veelzijdige speelfuncties

Deze Bruder bworld set bestaat uit een koeienstal met een loopgedeelte en ligboxen. De stal biedt ruimte aan meerdere koeien. De set is inclusief bijbehorende accessoires, zoals een verrijdbare melkmachine, melkbussen en kar. Eén melkkoe en één verzorger zijn tevens inbegrepen. De koe kan eten uit de voergoot en geborsteld worden bij de borstelkolom in de muur. De boer/dierverzorger draagt laarzen en een pet. Met deze set speel je de leukste situaties op de boerderij na.

Urenlang speelplezier

Deze set past prima bij de andere producten uit de Bruder categorie "Boerderij en landbouw" zoals de veetrailer, tractoren en de weide. De stal is gemaakt van hoogwaardig kunststof en uitgevoerd op schaal 1:16. Het gebouw heeft een afneembare dakpanelen voor meer speelmogelijkheden. De stal kan tijdens het opruimen makkelijk gedemonteerd worden en is daarmee makkelijk op te bergen. Door de realistische vormgeving en het sterke materiaal staat dit speelgoed van Bruder garant voor jarenlang speelplezier.

Bestel makkelijk en snel

De Bruder bworld "Cow barn with milking machine, cow and figure" of andere artikelen uit de Bruder bworld serie bestel je makkelijk en snel bij Bentoys. Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Eigenschappen en details

Maatvoering
48 cm (lengte) x 36 cm (breedte) x 31,2 cm (hoogte)
Schaal
1:16
Geschikt voor
Jongens, Universeel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Speelthema
Boerderij en landbouw
Merk
Bruder
Kleur
Geel, Grijs, Rood
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
4 jaar
Bruder

Koeienstal met koe en verzorger (62621)

Bruder bworld

€ 78,99
QIn winkelwagen
  • 4 jaar
  • 1:16

Heb je vragen over ons speelgoed? Neem gerust contact met ons op!

Ben Toys - De Paard