Speelfiguren en dieren

In deze categorie met speelgoed binnen het boerderijthema "speelfiguren" vind je poppetjes van boeren, boerinnen, dierverzorgers, tractorbestuurders, ruiters, amazones en andere figuren die je tegenkomt in en om de boerderij. Ook vind je hier dieren zoals koeien en paarden. Gebruik deze speelfiguren/poppetjes om eindeloos de leukste situaties op de boerderij na te kunnen spelen!

Maak je eigen speelgoedboerderij

Ben je van plan om je eigen speelgoed boerderij te bouwen, dan heb je natuurlijk, naast de speelfiguren, ook tractoren, aanhangers, schuren, loodsen en machines nodig. Dit vind je allemaal ook bij Bentoys! Ga naar de categorieën met speelgoed binnen de thema's: "tractoren en landbouwmachines", "veehouderij", "schuren en stallen" en "boerderij accessoires". Ben je op zoek naar nog meer extra's voor je boerderij, kijk dan ook eens bij "paardensport" of breid je verzameling uit met "bosbouw" speelgoed.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de meest complete collectie met boerderij speelgoed! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over ons speelgoedassortiment, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard