Landbouwmachines en aanhangers

In deze categorie staan grote landbouwmachine's, zoals een combine, aardappelrooier of hakselaar, maar ook alle machines en aanhangers die je voor- of achter een tractor kunt koppelen, zoals een ploeg, maaier of zaaimachine!

Landbouwmachines en aanhangers

In deze categorie met speelgoed binnen het thema "landbouwmachines" vind je allerlei machines om bijvoorbeeld het land te bewerken, gewassen te zaaien of te oogsten. Denk hierbij aan een maaidorsmachine, hakselaar, combine of aardappelrooijer, maar ook aan verschillende machines en aanhangers die je achter- of voor een  tractor  kunt koppelen, zoals een maaimachine, ploeg, kipper aanhangwagen of veldspuit.

Grote landbouwmachines van bekende merken 

De grootste en robuustste landbouwmachine's vind je in deze categorie, denk aan een grote maaidorser of hakselaar van Claas, een gedetailleerde aardappelrooijer van Grimme of een indrukwekkende John Deere Combine.

Machines om te koppelen aan een tractor

Alle machines die je voor- en voornamelijk achter een tractor kunt koppelen vind je in deze speelgoed categorie. Dus ben je op zoek naar een zaaimachine, ploeg, eg, maaimachine, veldspuit, giertank, cultivator, hooischudder, kipper, kuilvoersnijder, balenpers, balenwikkelaar, landbouwwals of voermengwagen? Hier staan al deze landbouwmachines voor je op een rij!

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de meest complete collectie met speelgoed landbouwmachines, al dan niet om achter een tractor te koppelen! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment met speelgoed landbouwmachines, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Al het speelgoed van Bentoys is gemaakt van sterk materiaal!

Ben Toys - De Paard