Bouw en infra

Van alle werkvoertuigen, machines, materialen en personen die je tegen komt in de bouw vind je, in deze categorie met bouw speelgoed, de stoerste en meest realistische miniatuurversies van bijvoorbeeld vrachtwagens, betonmixers, dumpers, shovels, graafmachines, bulldozers, diepladers, hijskranen, verreikers, veiligheidsitems en nog veel meer! 

Bouw en infra speelgoed bij Bentoys

Al het bouwspeelgoed uit de categorie "bouw en infra" is onderverdeeld in de subcategorieën: "werkvoertuigen", "vrachtwagens", "graafmachines", "(hijs)kranen", "gebouwen en loodsen" en "bouw accessoires", zo vind je altijd snel het speelgoed dat je zoekt! 

Bekende merken uit de bouw

Ben jij fan van één van de echte merken, zoals Cat, JCB, Mack, MAN, Liebherr of Manitou? Dan kun je je geluk niet op! In deze categorie vind je allemaal verschillende modellen, schaalgroottes en uitvoeringen van werkvoertuigen, kranen, graafmachines en vrachtwagens van deze bekende merken.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste bouw speelgoed! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over ons speelgoed met het thema "bouw en infra", neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard