Graafmachines

In deze categorie met speelgoed binnen het thema "graafmachines" staan alle speelgoed graafmachines van o.a. Siku en Bruder uit de speelgoedcollectie van Bentoys op een rij! 

Kleine graafmachines van bekende merken

In onze collectie vind je kleine miniatuur graafmachines van grote merken zoals Cat, JCB, Liebherr, Catapillar, Schaeff, Volvo en Moser. De producten zijn gemaakt door populaire speelgoedmerken zoals Bruder of Siku.

Graafmachine speelgoed voor kinderen

Kinderen vinden het leuk om met een mini graafmachine de echte graafmachines van merken als Catapillar, Liebherr of Cat, na te doen uit de "grote-mensen-wereld". Zo kunnen ze zich bijvoorbeeld uren vermaken met het opgraven en verplaatsen van zand in de zandbak. Een speelgoed graafmachine of minigraafmachine van Bentoys staat dan ook garant voor jarenlang speelplezier.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed voor kinderen, je vind bij ons dan ook de meest complete collectie met speelgoed graafmachines! Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment met graafmachine speelgoed, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard