Hijskranen

Hier vind je alle kranen en (mobiele) hijskranen uit het speelgoed assortiment van Bentoys! De kranen zijn o.a. van de populaire speelgoedmerken Bruder en Siku en zijn miniaturen van echte merken zoals Liebherr, Scania en MAN.

Hijskranen

In deze categorie met speelgoed binnen het thema "hijskranen" staan alle kranen uit de speelgoedcollectie van Bentoys op een rij. Je vind hier op zichzelf staande kranen en hijskranen, mobiele kranen, kranen op aanhanger, aanbouwkranen en kranen aan tractoren.

Speelgoed hijskranen van merken zoals Liebherr en MAN

In onze collectie vind je alle soorten en maten speelgoed hijskranen van o.a.  Siku  en  Bruder. Deze kunnen gebruikt worden voor het naspelen van de leukste situaties uit de bouw en bosbouw. De collectie heeft miniatuurmerken zoals Liebherr, John Deere, Scania, MAN en Mack.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste hijskraanspeelgoed, je vind bij ons dan ook de meest complete collectie met hijskranen! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!
 

 

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Siku!

Ben Toys - De Paard